Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Θέατρο Αθηνά

"Η ΦΑΚΑ"

Ο Αλέξανδρος και η Τζούλια είναι ιδιοκτήτες μιας μικρής εταιρίας παραγωγής πορνοταινιών που λόγω  οικονομικής κρίσης σκαρφίζονται ένα σωρό κόλπα προκειμένου να γυρίσουν τις ταινίες τους με μικρό κόστος. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι το πάθος της θείας Ακριβής για τις ιστορίες μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, την  πείθουν πως γυρίζουν αστυνομικές ταινίες για να τους επιτρέπει να κάνουν δωρεάν γυρίσματα στο ξενοδοχείο της «Αγκάθα» που βρίσκεται στη Χαλκίδα. Έτσι, αφού καταφέρνουν να παγιδεύουν ανυποψίαστα παράνομα ζευγάρια, μοντάρουν το υλικό με άλλες σκηνές που έχουν γυρίσει στο πλατό και πουλάνε τις ταινίες τους στην Ιαπωνία.
Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα ενός θύματος των πορνοπαραγωγών, νομίζοντας πως ο άντρας της την απάτησε, καταφθάνει στο ξενοδοχείο Αγκάθα παρέα με ένα επίδοξο εραστή προκειμένου να εκδικηθεί τον άντρα της.
η συνέχεια επί σκηνής...
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος
Σενάριο: Μαριάννα Κυριακάκη
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Ευτυχία Αργυροπούλου, Σάββας Γραμματικός, Κων/νος Νιάρχος, Βασίλης Νικολάου, Βιβή Νικολάου, Τόμμυ Σκλάβος, Χρήστος Σκορδάς, Λιζέτα Σπανού και Ιωάννα Χατζημιχάλη.

Τρέχουσα προσφορά:

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει έως 26/2/2011.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για την θεατρική παράσταση "Η ΦΑΚΑ" στο θέατρο "ΑΘΗΝΑ" με τους Ευτυχία Αργυροπούλου, Σάββα Γραμματικό, Κωνσταντίνο Νιάρχο, Βασίλη Νικολάου, Βιβή Νικολάου, Τόμμυ Σκλάβο, Χρήστο Σκορδά, Λιζέτα Σπανού και Ιωάννα Χατζημιχάλη. 
  • Πραγματοποιούνται παραστάσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο 9.15 μ.μ.
  • Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου σε φίλους.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 8237330.
7.5€ για την κωμική θεατρική παράσταση "Η ΦΑΚΑ" της Μαριάννας Κυριακάκη στο θέατρο "ΑΘΗΝΑ". Αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 50%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου