Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

HEALTHY LIFE FESTIVAL II: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥ ΖΗΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ, 12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΕΥ ΖΗΝ  & Τουρισμός

Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi

12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το HEALTHY LIFE FESTIVAL, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ, φυσικής υγείας, ολιστικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα μας και το GREEK TRAVEL SHOW το τουριστικό γεγονός, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αλλά και να προβάλλουν τις ιδιαίτερες υποδομές και υπηρεσίες τους, συναντιούνται στο Εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo στο Μαρούσι, στις 12,13 και 14 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για ένα πολυγεγονός εκθεσιακού (Β2Β) και φεστιβαλικού χαρακτήρα (Β2C), που στόχο έχει να αναδείξει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Η διάθεση του ελεύθερου χρόνου, οι διακοπές και η σηματοδότηση του ιατρικού, ιαματικού, καθώς και άλλων μορφών εναλλακτικού τουρισμού ως κύριων τομέων ανάπτυξης και εξέλιξης του τουριστικού «προϊόντος» στην χώρα μας, αποτελούν τον «συνδετικό» κρίκο ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες διοργανώσεις.

Στο Healthy Life Festival που διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo μπορούν να συμμετέχουν σαν εκθέτες, οι επαγγελματίες της ολιστικής υγείας, της υγιεινής διατροφής, της φυσικής ομορφιάς, της άσκησης, της Yoga,  του Pilates,  της προσωπικής ανάπτυξης και γνώσης,  αλλά και  του χώρου των εκδόσεων , των εκπαιδευτικών οργανισμών, των δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου και της τέχνης.

Αφορά ακόμη σαν επισκέπτες, όσους ενδιαφέρονται ή εμπνέονται από έναν πιο ολιστικό, υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Ταυτόχρονα οι παρουσιάσεις – ομιλίες σε όλους σχεδόν τους τομείς του ΕΥ ΖΗΝ και της Υγείας, συμπληρώνουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη και δίνουν την δυνατότητα να παρουσιαστούν νέες εφαρμογές, μέθοδοι και προϊόντα.
H έκθεση Greek Travel Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, θα προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, ενισχύοντας τον εσωτερικό τουρισμό και προσφέροντας νέες ιδέες και ειδικές προσφορές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους.

Η συμμετοχή σημαντικών και εξειδικευμένων τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας, όπως και των αντίστοιχων Περιφερειών και Δήμων, θα δώσουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς στους επισκέπτες φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.

Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση, θα εμπλουτίσει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια, τα οποία θα συμβάλλουν στην προβολή της διοργάνωσης από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και στην επισκεψιμότητα και την συμμετοχή από το ευρύτερο  κοινό.

Όλη η διοργάνωση θα υποστηριχθεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα επικοινωνίας, που περιλαμβάνει πανελλαδική προβολή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, σε όλα τα κατάλληλα media, συμβατικά και ηλεκτρονικά με έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε όλο το επικοινωνιακό δίκτυο της ΔΕΘ-Helexpo με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα ειδικού χαρακτήρα.

HEALTHY LIFE FESTIVAL..! Εμπειρία Ζωής..!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου