Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Θέατρο STUDIO Κυψέλης! «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ»! Μανώλης Δεστούνης!

«ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ»
Επιθεώρηση των Τούλας Μπούτου και Μανώλη Δεστούνη


Η επιθεώρηση είναι ένα ιδιαίτερο νεοελληνικό θεατρικό είδος. Ένα είδος μικτού θεάματος με χορό, μουσική, σάτιρα που συνδυάζει την πρόζα με το μονόλογο, το διάλογο και το τραγούδι. Ένα είδος που χωρίς πολιτικές και κοινωνικές δεσμεύσεις ελέγχει την επικαιρότητα και καυτηριάζει με χιούμορ τα κακώς κείμενα… δηλαδή μιλάμε για το «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ».
Μία επιθεώρηση των Τούλας Μπούτου και Μανώλη Δεστούνη, που ανεβαίνει σε κλασικά πρότυπα της παλιάς καλής επιθεώρησης σατιρίζοντας τα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα κι όχι μόνο και τα προβλήματα που περνάμε μέσα από διάθεση σκωπτική και σατιρική προσφέροντας άφθονο γέλιο!



Ο Μανώλης Δεστούνης, μετρ της επιθεώρησης, έχει υπηρετήσει αυτό το τόσο απαιτητικό είδος 30 χρόνια κι έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα θέατρα με τα κολοσσιαία ονόματα της επιθεωρησιακής σκηνής. Νίκος Σταυρίδης, Άννα Καλουτά, Ρένα Ντορ, Μίμης Φωτόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου είναι μερικά από τα ονόματα που μοιράστηκαν το γέλιο και τα χειροκροτήματα του κοινού.
Το «ΚΑΜΠΑΡΕ…ΕΛΛΑΣ» είναι εμπνευσμένο από τις παραπάνω συνεργασίες και τα αυθεντικά κείμενα της τότε εποχής. Και ξαφνικά διαπιστώνεις το εξής καταπληκτικό: δεν έχεις παρά να αλλάξεις στα ήδη υπάρχοντα κείμενα τα ονόματα με σημερινά και να μεταφέρεις τα τότε γεγονότα στο τώρα. Παρατηρείς, ίσως με τρόμο, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σ’ αυτό τον τόπο και τόσα χρόνια ζούμε όλοι- εν αγνοίας μας- μέσα σε ένα καμπαρέ… το «ΚΑΜΠΑΡΕ… ΕΛΛΑΣ».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Μανώλης Δεστούνης
Σκηνικά- κοστούμια: Γιοβάννα Πρασίνου
Μουσική: Άκης Φλωρεντής
Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος
Βοηθός χορογράφου: Erella Meram
Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

ΠΑΙΖΟΥΝ: 
Μανώλης Δεστούνης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Άννα Μαρία Βιδάλη, Ελένη Μπέη, Γιάννης Κωσταράς, Ηρώ Μητρούτσικου, Έφη Κουτάντου


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ       19.30
ΚΥΡΙΑΚΗ       20.30

Studio Κυψελης 
Σπετσοπούλας 9 &Κυψέλης 
Τηλ: 210-8819571

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 12 ευρώ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK!
http://ikariaki.gr/?p=11432


Χορηγοί επικοινωνίας
ALFA GREEK AUSTRALIAN MAGAZINE
ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ
ΙΚΑΡΙΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ


Τηλέφωνο για κλεισμένες παραστάσεις και συλλόγους: 2130-401873
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου