...........Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής - τηλ. επικ.: 210 8656.731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *

~


"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».
Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)
γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Μουσικοθεατρική Παράσταση "Τα λευκά Χριστούγεννα της Μάξι"


Στο Θέατρο Βεργίνα του REGENCY CASINO της Θεσσαλονίκης η ΕΥΗ ΣΙΑΜΑΝΤΑ πλαισιωμένη από τον Θοδωρή Βουτσικάκη και τον LITTLE PETER έδωσαν μια εξαιρετική
Μουσικοθεατρική Παράσταση "Τα λευκά Χριστούγεννα της Μάξι"


Η φωνή της performer με πάθος και δύναμη κυλούσε από ρυθμό σε ρυθμό δίνοντας νοήματα και συναισθήματα στο κοινό που την παρακολουθούσε τραγουδώντας . Η σκηνική παρουσία της Σιαμαντά έλαμψε μέσα στον ήχο και τους μουσικούς διαλόγους της με τους δύο άνδρες της παράστασης του Θ. Βουτσικάκη και L.PETER .


 Άρτιος ο ήχος της φωνής του Θοδωρή Βουτσικάκη με πολύ καλή σκηνική παρουσία αγκάλιασε το ταλέντο της Εύης Σιαμαντά δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα . Πολύ δυνατός ο τρίτος της μουσικοθεατρικής παρέας LITTLE PETER συνδύασε φωνή και κίνηση σε έναν μαγευτικό μουσικό διάλογο. Τα σκηνικά και το έργο έγραψε η ταλαντούχα Άντα Τσεσμελή και όπως ανέφερε ήταν για τις δυνατότητες και το ταπεραμέντο της Σιαμαντά η οποία και δικαίωσε την σκηνοθέτηδα και ξεσήκωσε το κοινό του έργου πολύ θεαματικά.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης που μας έδωσαν μια καλή ευκαιρία ποιοτικής διασκέδασης στους Θεσσαλονικείς, που φημίζονται για την όχι και τόσο εύκολη καλή κριτική τους για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη τους.

 
Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου
Δημοσιογράφος – ΕΔΣΤΕ
Εικαστικός συντάκτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου