Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Προτάσεις Θεατρικών Παραστάσεων


  Ελληνικός Κόσμος  

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Προτάσεις Θεατρικών Παραστάσεων
Μήδεια
Στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2011
alt
Μετά τη τεράστια επιτυχία στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η Μήδεια σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα, μουσική Ελένης Καραΐνδρου και με πρωταγωνιστές την Αμαλία Μουτούση και Χρήστο Λούλη, θα επαναληφθεί για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2011.
«Αβάσταχτη ζημιά έγινε η ζωή μου», αναφωνεί η Μήδεια. Πλάσμα σκοτεινό και γοητευτικό, η βάρβαρη μάγισσα από την Κολχίδα, εγγονή του Ήλιου, οδηγήθηκε από τον έρωτά της στον Ιάσονα, πρόσφυγας στην Κόρινθο. Εδώ βιώνει την προδοσία και μηχανεύεται την πιο σκληρή τιμωρία.Τραγωδία του έρωτα και της εκδίκησης, η Μήδεια (431 π.Χ.) θίγει ταυτόχρονα πολύπλοκα ζητήματα μέσα από την αβυσσαλέα σύγκρουση των φύλων αλλά και των διαφορετικών πολιτισμών.Τη διάσημη ηρωίδα ερμηνεύει η Αμαλία Μουτούση πλαισιωμένη από ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών.Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2011.

ος

Προτάσεις Θεατρικών Παραστάσεων
Αριστοφάνους 11
Mε το Σταμάτη Κραουνάκη και την ομάδα Σπείρα Σπείρα
alt
Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η ομάδα Ελληνικού Μουσικού ΘεάτρουΣπείρα Σπείρα παρουσιάζουν τη λαϊκή μουσικοχορευτική δράση«Αριστοφάνους 11».
Είκοσι εξαιρετικοί νέοι άνεργοι καλλιτέχνες τραγουδούν, πειράζονται, θυμώνουν, αγριεύουν, ουρλιάζουν και προσεύχονται, ραπάρουν, σοκάρουν και ροκάρουν με χορικά και τραγούδια από τις έντεκα αριστοφανικές κωμωδίες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου