Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Xωρίς Σκηνοθέτες δεν υπάρχει θέατρο ούτε Κινηματογράφος




Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
με τον Σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, κλείνει αυτή η παρένθεση με τους αξιόλογους Έλληνες Σκηνοθέτες, που ήταν μια σκέψη της τελευταίας στιγμής ενώ είχα πει ότι θα σταματούσα το καλοκαίρι.
Αισθάνθηκα όμως την ανάγκη, να μην αφήσω την ομάδα και τους φίλους χωρίς πολιτιστική αφύπνιση και να αναφερθώ στους λόγους, τ' άρθρα και τα έργα αυτών των μεγάλων δημιουργών.
Γιατί χωρίς Σκηνοθέτες δεν υπάρχει θέατρο ούτε Κινηματογράφος. Για να είμαι σωστός και χωρίς τις άλλες ειδικότητες ανθρώπων του θεάτρου, δεν θα μπορούσε επίσης να γίνει παράσταση η ταινία.
Ευχαριστώ όλες και όλους τους φίλους της Ομάδας, που μέχρι και σήμερα στηρίξατε όλη αυτή την αφιερωματική προσφορά. Σε λίγες μέρες αρχίζω κανονικά και πάλι, τα αφιερώματα των ηθοποιών μας, ζώντων και μη.
Υπενθυμίζοντας ότι όλα αυτά ξεκίνησαν, με δική μου πρωτοβουλία και αφιλοκερδώς με το έναυσμα όμως "Το Σπίτι του Ηθοποιού" και την έγκριση της οραματίστριας και ιδρύτριας Κας. Άννας Φόνσου, που μου έδωσε το o.k. να βάλω τον τίτλο ΟΙ ΦΙΛΟΙ  "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ "

Την ευχαριστώ θερμά !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου