Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

"Το μήλο" στο Θέατρο Αθηνά

 κάθε Κυριακή, 21:00, Δευτέρα 20:00, Τρίτη 21:15


Tη νέα του κωμωδία "Το μήλο" του Γιώργου Βάλαρη  με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών, ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα, πολλές ανατροπές και πρωταγωνιστές τη Ναταλία Δραγούμη και το Θανάση Τσαλταμπάση.
Ο Γιάννης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει διευθύντρια αν όχι καναλάρχις…χτες!
Ο Γιάννης αναζητεί μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και δεν ‘γράφει’ στο κούτελο ‘είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με! Η Σοφία θέλει ο άντρας της να είναι καθαρόαιμο αρσενικό, ψηλός, ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, δυναμικός, μα πάνω από όλα, τρελά ερωτευμένος μαζί της, αφοσιωμένος σαν σκλάβος στην κυρία του…Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο»…, να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πια…;




Παίζουν οι ηθοποιοί:
ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ,  ΘΑΝΑΣΗΣ  ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ


Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνικά - Κοστούμια : Κων/νος Ζαμάνης
Μουσική- ηχητική επιμέλεια: Νίκος Ραμός
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία
Φωτογράφος: Θωμάς Χρυσοχοίδης

Θέατρο Αθηνά, 
Δεριγνύ 10 & Πατησίων, Πεδίον Άρεως, Αθήνα 
* Τηλ.:             210 8237330      
€18 γενική είσοδος, €16 φοιτητικό

 κάθε Κυριακή, 21:00, Δευτέρα 20:00, Τρίτη 21:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου